Ga naar de inhoud

Mindfulness-training tegen stress

MBSR – Mindfulness-based Stress Reduction is de beproefde achtweekse training waarin je leert om meer aandacht te hebben voor alles wat je ervaart, voelt en denkt.

In deze training werken we met technieken als (lichte) yoga en meditatie. Dit kan een uitstekende start zijn als je meer vat wilt krijgen op je leven of als je gevoelig bent voor burn-out en depressie.

MBSR streeft er niet naar om onze ‘klachten’ op te lossen, maar om te zien hoe we met onze klachten omgaan. We volgen dan niet onze patronen (die misschien wel negatief of schadelijk zijn) maar kunnen we kiezen hoe we reageren en nemen daarmee de verantwoordelijkheid in eigen hand.

Je kan de training in een groep doen maar als je snel van start wilt dan kan je de training ook individueel doen. Sessies via Zoom, of op locatie in Haren.

Neem contact op voor een gratis kennismaking. Dan kunnen we al je vragen ruimte geven en krijg je een goed beeld van mindfulness en de trainer.

Kijk in de agenda voor de actuele mogelijkheden.

Wat is mindfulness…?

Jon Kabat-Zinn legt uit…

Achtweekse training

Dit is de ‘klassieke’ en veelbeproefde mindfulness-training, een effectief hulpmiddel bij stress, chronische vermoeidheid en (dreigende) burn-out. Heel doelgericht en effectief. 

Zorgverzekeraars betalen mee!

Zorgverzekeraars als Menzis en Univé betalen mee! Overzicht verzekeraars 2023

Carel Braak is gecertificeerd MBSR-trainer.