Soms hebben we behoefte aan iemand die ‘gewoon luistert’, bijvoorbeeld als we het gevoel hebben in ons werk of in een privésituatie vast te lopen, of als we voor een grote verandering staan.

Die rol van ‘luisterend oor’ speel ik graag. Dit kan enorm bevrijdend zijn en je helpen om weer contact te maken met je natuurlijke wijsheid.

Achtergrond

Zoals zoveel mensen ben ik in mijn leven door diepe dalen gegaan. In momenten van diepste wanhoop had ik eigenlijk maar één verlangen: rust! Ik wilde even vrij zijn van mijn eigen gepieker en van die vlijmscherpe kritische innerlijke stem.

Gesprekken met vrienden of therapeuten kunnen dan behulpzaam zijn, maar ook daar kan het gebeuren dat we ons niet echt ‘vrij’ voelen, alsof we voortdurend een rol moeten spelen en ons moeten verantwoorden.

Maak (weer) contact met je eigen wijsheid

In gesprek met een ‘deep listener’ zijn er geen oordelen of verwachtingen, alleen maar een vriendelijke aandacht, vanuit het diepgevoelde weten dat iedereen een goed hart heeft en vol wijsheid is.

Als je dit wilt ervaren, neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Een sessie kan via Zoom of op locatie in Haren. 

Praktische informatie

  • Via Zoom of op locatie in Haren
  • Sessie duurt vijf kwartier
  • € 70,- per sessie voor particuleren, € 110,- voor organisaties

Direct contact met Carel Braak