Ga naar de inhoud

Retraite in Havelte – 2024

Kom tot rust en vind de liefdevolle balans in jezelf. In deze retraite maken we meer contact met ons lichaam, onze geest en de authentieke kracht die we allemaal hebben. Loslaten, relaxen, volledig aanwezig zijn, niks hoeven op te lossen, en zo de liefdevolle balans in onszelf ervaren.

Drie dagen op een prachtige locatie in het Drentse Havelte, in een rustige afwisseling van Deep Listening, meditatie en bewegen. Begeleid door Carel Braak en Paula Walta.

Liefdevol in Balans

In deze retraite zal je ervaren dat we allemaal een bron van energie en wijsheid zijn. We kunnen daar vaak niet bij omdat we zoveel aannamen en oordelen over onze wereld (en onszelf!) hebben. Maar als we onze patronen een paar dagen loslaten en ons meer en meer openen voor het moment, dan worden die energie en wijsheid vanzelf voelbaar.

Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden en krijgen in deze retraite ruim aandacht. Paula’s sessies draaien om het speels onderzoeken van ons lichaam en ons lichamelijk gewaarzijn (kan ook zittend). Carel begeleidt meditaties en Deep Listening-sessies waarin we onze authentieke kracht en wijsheid kunnen ervaren, ook in contact met anderen.

Impressies van Havelte 2023

Wil je informatie over de retraite in 2024?

  • Weekend-retraite in september 2024
  • Locatie: Meeuwenveen in Havelte
  • Trainers: Paula Walta, Carel Braak

Carel Braak

Carel is Deep Listening trainer en begeleidt de meditaties.

Paula Walta

Paula laat ons opnieuw kennismaken met ons lichaam.

Bernadette Bauer

Bernadette is de organisatorische spin in het web.