D Deep Listening

Deep Listening

Deep Listening Training is in 2003 opgezet door de Britse therapeut Rosamund Oliver.  Meer dan 3.500 professionals hebben een training gevolgd en passen de methode toe in hun dagelijks leven en werk.

Deep Listening Training -voluit Awareness Centred Deep Listening Training (ACDLT) - is geschikt voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met luisteren. Deelnemers zijn vaak professionele zorgverleners, maar ook in andere sectoren -overal waar luisteren belangrijk is!- kan Deep Listening worden ingezet. Evaluaties laten zien dat de training een positief effect heeft op de reeds bestaande luistervaardigheden. Het helpt de 'luisteraar' om open en nieuwsgierig te zijn, en tegelijkertijd beter bij zichzelf te blijven. De luisteraar is zich meer bewust van alles wat er tijdens de communicatie speelt en kan meer ontspannen tijdens het gesprek. Dit verandert de dynamiek van de uitwisseling en verhoogt de kwaliteit.

Carel Braak is bij Rosamund Oliver in opleiding en inmiddels 'certificated ACDLT-trainer'. Carel is als enige in Noord-Nederland aanbieder van het officiële ACDLT-programma.

Nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven van workshops en trainingen, meld je dan aan voor deze nieuwsbrief.

Je kunt je altijd weer afmelden met een mailtje aan info@deeplisteninggroningen.nl

info@deeplisteninggroningen.nl    - 06 41845282 -  KvK: 30285998