6 december: introductie in Deep Listening

Na deze intensieve en ervaringsgerichte workshop kan je de basistechniek van Deep Listening toepassen. We volgen de RIVM-richtlijnen voor Covid, vandaar maximaal acht deelnemers.

Deep Listening is een professionele training die je helpt om open, ontspannen én gezond te blijven. De techniek wint snel aan bekendheid in de zorg en wordt bijvoorbeeld aangeboden aan VU en UMCG in de huisartsenopleidingen. Deep Listening is geschikt voor iedereen die te maken heeft met 'luisteren': zorgverleners, docenten, trainers, managers, etc... maar ook zeer toepasbaar in je privéleven.

Deze korte workshop is ook een goede voorbereiding als je overweegt om een langere training te volgen, bijvoorbeeld de driedaagse training in het Friese Nijega.

Workshop 'Kennismaking met Deep Listening'

Deze workshop besteedt aandacht aan het achterliggende model, maar de nadruk ligt op het ervaren en toepassen van de methode. Na deze ochtend kan je een van de essentiële luistertechnieken van Deep Listening toepassen in je werk en je dagelijks leven. Ook tips voor het verder verdiepen van de technieken.

  • Zondag 6 december 9.45 - 13.00. Inloop vanaf 9.15
  • Friesestraatweg 31 in Groningen (vlakbij gezondheidscentrum Hoendiep)
  • Trainer Carel Braak is 'Senior ACDLT-trainer'
  • Kosten: 60 euro
  • Opgeven/meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Dzogchen Beara - Maureen