27/29 augustus 2021: Mindful in Lekkum

Team

Carel Braak

Trainer

Mindfulness- en Deep Listening trainer. Meer over Carel

Ingrid Bommer

Coach

Wandelcoach, inspirator en samen met Anouk de grote motor achter deze retraite. Site van Ingrid

Anouk Bommer

kok

Creatief onderneemster, wereldburger, leeft voor goede voeding en bewust omgaan met deze planeet. Anouk op Linked In

Paula Walta

danser/choreograaf

Zij brengt haar kennis en ervaring in om alles rondom ‘belichaming’ te onderzoeken en voelbaar te maken. Website van Paula

Zomerretraite ‘Mindful in Lekkum’!

27-29 augustus, Lekkum: Maak jezelf drie dagen los van je dagelijks leven en ontspan in een sfeer van liefdevolle vriendelijkheid.

Onder het thema ‘authenticiteit’ onderzoeken we in deze kleinschalige retraite wie we eigenlijk zijn als we geen rol spelen. Ieder mens is van nature zuiver en vol natuurlijke vriendelijkheid. Als we de drukte van alledag loslaten, worden deze kwaliteiten vanzelf voelbaar. Alle ingrediënten van de retraite dragen hieraan bij.

Het programma biedt uiteraard Deep Listening en meditatie, maar er is ook veel aandacht voor ‘belichaming’, natuur en gezond eten. Ook is er ruimte genoeg voor eigen invulling.

Locatie

Locatie is het Friese Lekkum, net buiten Leeuwarden. Er zijn één-, twee en driepersoonskamers, sfeervolle ruimtes voor de activiteiten, heerlijke tuin, vlakbij de Dokkumer Ee.

Iets voor jou?

De retraite is gericht op mensen die hun ervaring met Deep Listening willen verdiepen. Als je die ervaring nog niet hebt, of je ervaringen wat wilt opfrissen, dan kan je voorafgaand aan de retraite meedoen aan wekelijkse Zoom-sessies om vertrouwd te raken met de basistechnieken. Ook kan je met Paula of Carel voorafgaand aan de retraite een individuele Zoomsessie afspreken om je zo goed mogelijk voor te bereiden.

Team

De retraite wordt gedragen door een gemotiveerd team. Allevier zijn we diep overtuigd van de kracht van Deep Listening en willen we die ervaring graag delen met anderen. 

Registreren of vragen?

Praktische informatie

  • Datum: 27-29 augustus 2021,
  • Tijden: vrijdag 14.00 – zondag 16.00
  • Locatie: Lekkum bij Leeuwarden
  • Kosten: € 425, toeslag voor 1-persoonskamer € 25 per nacht.
  • Boeken en info via formulier op deze pagina of via info@deeplisteninggroningen.nl.